..

xoxo sandra

Dagen

Hej svejs! Idag var jag och Alice i Centrum shoppade lite små saker bara, efter det åkte vi till våran mormor hjälpte till lite och fixade hemma hos henne. Idag har jag gjort pannkakor haha typ första gången! (dom blev jätte goda)Nu ligger jag och Alice i sängen och äter kalla pannkakor och ska sätta på en läskig film... puss på er

It's a wrap

Låten som spelas i mina högtalare (grymt bra)

Y.O.Y.O

xoxo sandra

Sportlov!!

Godmorgon! Jag är jätte ledsen för att jag inte uppdaterat så dåligt denna vecka..
Idag är det första dagen på sportlovet gud så skönt! Alice(min kusin) ska komma hem till mig och vara här några dagar, får se vad vi hittar på för buss hihi... helgen vet jag inte riktigt vad som händer än.
Nu ska jag sätta på en film och hoppas tiden går lite fortare ;)
"Ny vecka ny tag"
 
 xoxo sandra

Words


New in


Dagen

Hej svejs! Idag har jag inte gjort så mycket var en snabb sväng i centrum och köpte en tröja. Och sen har jag tittat på en hel del filmer hihi en riktig mys lördag tycker jag! Senare kommer melodifestivalen hoppas det är bättre än förra veckan! Jag ska nu sätta på en film och äta godis puss på rumpan :-*


Fika i centrum


Inspo


Hon vet ;)

Hihi mamma var och shoppade lite till mig(hon vet hur jag vill ha det ;) tack mami)

Tröja :Gina Tricot
Klocka: New Yorker
Godis: vet inte


Strong

xoxo sandra

Inspo hollister

Slängde ihop ett litet inspo allt från Hollister!

Gjort från polyvore


Godis+Fika

Vi stannade vid godisbron och köpte godis får 200kr hihi (nej jag ee inte tjock).Det som är bilden är inte allt godis så mycket mer men kändes lite pin att stå där och knäppa några bilder haha. Sen så tog vi en fika vid vägen det behövde vi :) kram


Avklarat

Hej! Nu sitter jag i bilen påväg hem men först ska vi bara stanna vid godislandet mums...

Begravningen....usch det var super jobbigt jag och alla andra grät jätte mycket sen gick vi och lämna en ros och säga något eller säga tyst en hälsning till henne sen sjöng vi osv. Men det var super fin begravning!
Sen hade någon fixat på något hotell(super lyx juh) där vi skulle äta och bara prata. Maten var kött,sås och någon potatisgratäng det var jätte gott efter maten åt vi lite fika..

Tänker på dig och kommer alltid göra sov gott kramar<3


Dagens outfit

Hej! Inte så super bra bild vad jag har på mig men jag har en svart kavaj, blå tröja och jeans.


Outfit

Åh vilken fin/mysig outfit super snyggt!


Sant!!


Nu rullar vi

Hej! Nu sitter jag i bilen tror vi ska stanna snart för att är så hungrig åt ingen lunch.. Det blir väl grisbajs (donken) haha;)

Hoppas ni har haft en bra tisdag! Kram


Dagen+Onsdag

Hej svejs! Ligger med huvudvärk men det hindrar ju inte att blogga ;)

Idag åkte vi skridskor det var väl inte så super skoj... Kalt var det oxå usch vad kalt satt där med min varmchoklad haha.

Jag har precis packat min väska för att jag åker direkt efter skolan till Linköping! Men på Onsdag kanske jag kan lägga ut outfit på begravningen och skriva lite mera :)


Inspo summer


Tomorrow...

Japp imorgon är det måndag och måndagar är alltid lika sega/trötta och tråkiga dagar.. Men vi hoppas på en bra måndag tycker jag;)
Puss


Polyvore...

Gjorde det här precis på polyvore! Så snyggt tycker jag från min sida ;)


...


Godmorgon+Dagens Planer

Godmorgon! Nu sitter jag och äter frukost och tänker på vad jag ska göra idag... Och kom fram till att jag vill åka till centrum och titta om jag kanske hittar något att köpa;)

Sen måste jag packa för vi ska åka skridskor imorgon med hela skolan.
Sen ska jag på begravning i Linköping åker på tisdags och kommer hem på onsdag kväll!


..

Hej svejs! Nathalie har åkt nu. Haha vi hade kul men vi satt bara med mobilen hela melodifestivalen.. Det var verkligen inte bra låtar idag, inget jag gilla!

Jag ska gå och krypa ner i sängen och ta mig en alvedon har så ont i skallen är lite trött oxå!
God natt och puss på rumpan mina fina blogg läsare


Melodifestivalen börjar nu

 


Kvällens outfit

Hej Nathalie kom precis och vi ska titta på melo och mysa!


Sommar nu tack!

Åh vill verkligen ha sommar nu eller åka utomlands någonstans. Vill inte ha det hära slasket och frysa blää nu vill man ha sommar helst året om oxå (om man fick drömma sig bort)
Eller vad tycker ni?
 

..


Fredag

Hej!! Fredag idag woho.. Hade alla mina prov/läxförhor osv det gick ganska bra för att inte har orkat tränna så mycket. Efter skolan Var jag och Nathalie i Centrum jag handlade en till body splash lika dan fast en annan lukt den luktar lite päron (super god lukt), sen åkte vi vidare ner till Grizzly zoo och handlade lite fredags mys till min hamster.
 
Nu ska jag titta runt lite på datorn sen titta tv och gå och handla godis och kanske ta en dusc!
xoxo sandra

I LOVE IT

summer
 
summer by sandra-1999 featuring a high heel
Åh är verkligen fäst i denna kläning det är något jag verkligen skulle ha på mig och skorna säger bara I LOVE IT

Dagen

Hej! (Hade studiedag idag) idag har jag bara varit och shoppat och delat ut alla presenter. Dock kunde jag inte träffa Nathalie för jag fick inte tag på henne och var tvngen att åka hem för att plugga... Men jag har inte den ron att plugga idag så vi får väl se hur det här provet blir!
 
Just nu sitter jag och pratar med min kusin, jag ska försöka att plugga lite till (eller måste det!)
sen ska jag fixa sakerna till imorgon, titta tv och äta något sen måste jag sova är redan lite trött...
(gammal bild)

list for girls


Stay

xoxo sandra

vill ha...

wantis
 
wantis by sandra-1999 featuring skinny fit jeans

New in

Kunde inte motstå att köpa den lukta så himla gott fins i andra lukter oxå! Den är från hm och kostade 30 kr


Alla<3Dag

Hej var i handen centrum idag och fixade de sista paketen så nu ska lilla tomten ut och lämna dom haha(känner mig som mini tomten idag)... Jag ska bara packa ner allt sen vidare till Nathalie sen till pappa!

Ha en underbar alla

xoxo sandra


would you be my valentine


Dagen

Hej! Jag är jätte ledsen för super dålig uppdatering men min data/mobil hemma hos pappa är inte så bra så kunde inte fixa inspo inlägget tex. Det blir bättre på måndag då jag är hos mamma....

Idag var jag i skolan från 08.20-14.35 inte så sent! Efter det åkte jag hem till min mormor och ska sleep over här idag mysigt! Jag har studiedag imorgon så ska åka och handla en liten present till någon men verkligen inget speciellt!
Vad ska ni göra för mys imorgon då?
xoxo sandra


CHIC


New in

Köpte en tidning(solo)+ny hårinpackning(wella)


Tisdag

Hej! Jag hade en kort dag i skolan idag slutade 2 nice... På torsdag har jag Studiedag alltså är jag ledig från skolan (på alla <3 dag) Oxå super nice

Nu sitter jag och äter våfflor som pappa har gjort mums... Kanske kommer med lite inspo inlägg senare ikväll

puss


Måndag

Hej på er! Idag var det en vanlig måndag i skolan osv... Nu sitter jag och pluggar och är ass trött. Men ska fortsätta plugga nu puss

(Bjuder på en ful bild)


..




Alla hjärtans dag

Hej på torsdag är det juh alla hjärtans dag ! Jag fick en lite present av mamma och ett kort för att jag åker till pappa idag så fick öppna den idag... Det var ett berlock till mitt armband i äkta silver (en krona).

Nathalie sov ju över igår haha typ kaos var det men kul. Skulle öppna läsken och så klart var den skakad så det sprutade överallt i hela köket Klant...

Jag ska snart till pappa bloggar lite sen kanske puss


Melo+Qx

Hej! Tittade ni på melo omg dör så snygg Anton var i nummer 1 lite besviken att han inte kom direkt till finalen eller vad det nu är!

Nu sitter vi och tittar på QX galan då Zarar Larsson sjöng i början av programmet så duktig hon är!

Nya flickfavoriten blir han nu då längtar till man kan lyssna på den...


Bild bomb med Natta


it's me

xoxo sandra

Lördagen slutar bra!

Hej! Nu vet jag vad jag ska göra idag/kväll! Min bestis festis kommer hit och ska se melodifestivalen äta massa onyttiga saker och sova över så det här blir en kul/rolig lördag ändå!

Sean banan stavfel? Ska ju vara med idag får väl se vad han har hittat på för låt!
Ska ni se melodifestivalen idag?

xoxo sandra


Dagens


Tips&råd till hur du kan tänka inom träningen

Tänkte att lite hjälp på vägen alla ni som vill vara fina till sommaren osv...
 
Inse att du måste planera och arrangera om i ditt liv.Det finns alltid tid till att träna, man måste bara planera rätt.Det kan vara svårt i början men man gör det till en vana med tidens gång! 
 
När du börjar att träna ska du inte köra på allt du kan/orkar. Det är bättre att börja med ett par gånger i veckan för att låta kroppen vänja sig vid omställningen, och sedan köra på lite för varje gång! om du börjar med att köra på hårt så orkar man inte mera och man lägger av...
 
För att motivera sig själv är det bra att ha någon man ser upp till. Det kan vara en person eller bara en bild som gör dig motiverad. Något som får dig att kämpa lite extra!
 
När du börjar träna så kommer kroppen omvandla fett till muskler, muskler väger mer än fett därför kommer inte vågen ge det du ser i spegeln rättvisa. Så skippa vågen det gör dig bara besviken!
 
Du måste ha mycket tålamåd. En förändring sker inte över en natt, det kommer behövas blod,svett och tårar för att nå det mål du vill. Men ge inte upp tro på dig själv!
xoxo sandra

Bio tips

Vill gå på bio idag och se "Get pitch slapped" den har fått ganska bra betyg i tidningar osv ... Den hade premiär igår!

xoxo sandra


Godmorgon

Hej på er nu sitter jag och ska äta lite frukost med familjen. Idag vet jag inte vad jag ska göra får se senare puss..


Inspo


Fredag

HEJ! Idag är det fredag om du har missat det! Var och handlade lite med mamma, handlade hem mys till idag mums... Ska titta lite tv och äta gott idag och bara njuta av att det är FREDAG. Har ni några planer?


2013 things to do


Tips!

Är du lite trött på att ta bort nagellacket med bomullstussar och det fastnar det har funnits ett tag men jag visste inte det! Det är en burk med en svamp i då man bara stoppar ner fingret och lacket försvinner värt att testa! Märke:Depend Pris: ca 79 kr
 
 
 
 
xoxo Sandra

VICTORIA'S SECRET

Har hört att VS ska öppa här i Sverige .Den första butiken kommer att öppna på Arlanda redan till våren. Men det kommer säker bli Hollister 2 om ni fattar vad jag menar alla vill ha och ska ha... Får väl se till våren hur det bli!
 
xoxo sandra

Dagen

Hej! Idag här det varit en bra dag! Började med att vår lärare hade försovit sig sen hade vi inställd idrott så jag och Natta åkte hem till mig och åt lunch...

Har precis badat och måste PLUGGA på nu har glosor imorgon och på fredag har liksom inte tränat något..
Puss


Tandis:(

God morgon! Ska till tandläkaren snart bläää usch vill inte men aja det är sånt man måste ibland! Jag ska laga ett litet hål...
Puss


5 Hissar 5 Dissar

Hissar
Program: Top model Sverige
Låt: let her go
Kändis: Beyonce
App: pou eller tempel run2
Övrigt: Att vi har lov snart!

Dissar
Program: gladiatorerna
Låt: heart break hotel
Kändis: Yohio
App: Twitter
Övrigt: dissar just nu skolan pallar inte med läxor osv...

Ni kan ju gärna komma med förslag om någonting som kan bättras på bloggen
Puss


Plugga

Hallå! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska försöka plugga lite och vara duktig här!

Efter det ska jag bara ta det lugnt och titta tv...


Dagen startar bra!



God morgon! har sovmorgon idag, jag ska typ börja fixa mig att gå osv då får jag detta sms. Haaha lycka eller så nu börjar jag klockan 10.00 så nice! Hoppas ni har en bra start på måndagen puss

INSPO!

Lite söndags inspo ;)
xoxo sandra

Söndag och härliga grejer

Söndag åh vilket härligt väder det är ute! Jag var och åkte skridskor med familjen ute på sjön vi hade med oss korv och fika osv... AA men solen var riktigt härlig ute idag den var efter längtad!
xoxo sandra