Dagens outfit+Dagen

Hallå! Just nu sitter jag hemma hos farmor och farfar. Idag blev jag klar med mitt tidningsställ blev väl helt okej, kan lägga ut sen när jag kommit hem.
Jag har jätte ont huvudet nu, när jag kommer hem ska jag bara mysa lite och försöka få bort huvudvärken.

Hoppas ni haft en bra dag puss


-_-


blä

hej hej!! är ass trött men har haft en bra dag idag i skolan slutade tidigt osv.. imorgon ska jag till centrum med Nathalie venne vad vi ska göra där men hon ville äta på donken haha (tjockis).
Nu ska jag bara mysa i sängen och titta tv hoppas något bra kommer (har inga läxor denna vecka så skönt!)
tråk inlägg inget viktigt haha
puss

Dejta kudden

Nu ska jag nog gå och dejta kudden, jag börjar 09.00 så jag har lite sovmorgon (nice).. Jag har tema vecka imorgon och jag har valt slöjd, och vi ska göra ett tidningsställ (stavfel?) aa en lugn vecka..

Planer imorgon: Efter skolan ska jag hem till mamma hämta min väska och sen till pappa ( är hos mamma/pappa varannan vecka)
God natt sötnosar


Måndagens outfit

Igga mitt stökiga rum tack hehe!!
Inte så bra bild ( jag vet!)


..

haha dör såå sjukt söt unge begåvad eller något hahah
xoxo sandra

New in

Var i Centrum med mamma idag och shoppade lite saker ååå älskar jackan :)

Tröja: New yorker 99kr
Skin jacka: Cubus 499kr
Byxa: Kappahl 199


Från igår..

Hej ledsen att jag inte uppdaterade igår men haha vi hade kul. Farmor hade bakat en massa godsaker,och så var det god mat. Lite bilder från igår kommer här!


Want!!

Vill ha denna snygga jacka!!


Dagens outfit+Dagens plan

Hej! Idag ska jag till min farmor för att hon fyller 65 och ska ha en fest/kalas haha GRTTIS!! Nu ska vi gå och hämta farmors blommor som vi har köpt för 500 hoppas den blir bra!!

Jag kan uppdatera lite senare och lägga ut bilder på festen kram


Fredag och grejer!

Ååå så jäkla nice att det är fredag haha veckan har gott ganska fort tycker jag är det bara jag som tycker det eller??

I dag så kom det en tjej som skulle typ titta om hon ville börja där, så min lärare bad mig och några till att ta hand om henne och vissa osv haha aa men har haft sjukt kul idag i skolan!

Jag har bakat precis ska dekorera den snart med lite florsocker och färska hallon mums.. Hoppas ni får en lyckad fredags kväll puss älskar er min fina blogg läsare ni ee bäst :)


Outfit


friends!

 
 

New in

Köpte en ögonbryns penna på H&M för 29 kr tror jag fast jag måste nog köpa en annan den var lite mörk men aja!


ögonbryn!

var i centrum idag och fixade mina ögonbryn vilken skillnad det blev haha aa men det blev bra!! kostade 130 kr

Dagens outfit

 


True Shit.


Temple run 2

Ny app!(eller kanske inte så ny men aa) Sitter typ och nördar detta spel haha roligt är det!


Tips!

Haha sitter just nu med denna krämen eller nu vad det är. Det blir typ varmt när man tar på den den ska öppna upp porerna och så blir man len, det ska sitta i 5 min på huden och sedan tvättar man bort det med vatten man ska göra de 3 gånger i veckan. Finns på the body shop!


..

Hej! Har varit en tuff dag idag och är helt slut just nu haha

Jag ska plugga lite nu och lyssna på musik :) imorgon har jag min längsta dag i skolan haha bläää... Det är torsdag imorgon Gud vad det har gott fort haha trode det typ var tisdag!

Här får ni en bild på min fina mat jag åt idag!


Dagen typ

Hej! Idag hade vi en kort dag (skönt)..

Efter skolan bakade jag lite muffins hehe känns som jag bakar varje dag nu... Jag har precis badat och nu ska jag lägga mig i sägen äta mitt bakvärk och varm choklad bra slut på dagen, kanske blir det lite plugg om jag orkar så jäkla trött. Puss


Dagens outfit


Just moments!

omg vad man skratta när man ser så gammla bilder haha så fula bilder haha jag bjuder ;)

Dagen

Hej! Dagen har varit bra jag var faktiskt pigg när klockan ringde imorse...

Har fått några läxor men det tar vi imorgon tycker jag hehe. Nu ska jag typ bara slappa titta lite i tidningar och titta på en film som kommer klockan 20.00 på kanal 4 min favo film pöss på er nu ska vi bara mysa och imorgon är det tisdag en dag närmare helg hihi <3

 


Dagens outfit

 


inspiration!


Fin rubrik!

Hallå! Skola imorgon bläää men har sovmorgon sååå skönt! Nathalie kom och knakade på dörren och lämnade en present tack så mycket bästa! Just nu sitter jag och pratar med alice i telefon vi brukar typ prata i 2 timmar haha kärlek till dig !!

Åt sallad och kyckling till lunch känner mig lite nyttig nu hehe..


Tack nathalie


Underbart!

Hej! Idag vakna jag runt 10 fixade mig sen körde pappa mig hem till mamma,och där blev jag möt av min fina Zingo han blir så glad när jag kommer hem haha min bebis pöss på dig 😘


Tipsen som får ditt hår att växa snabbare!!

 
Ät rätt
En nyttig och allsidig kost med livsviktiga mineraler, vitaminer och antioxidanter är a och o för att ditt hår ska växa. B-vitamin, betakaroten och silicia ger en extra boost för hårväxten.

Ös på med fukt
Precis som huden behöver håret rikligt med fukt. Gör en hårmask ett par gånger i veckan för att hålla topparna fina. Låt masken verka i en varm frottéhandduk, gärna under natten, så blir den ännu mer effektiv. Satsa gärna på en mask som innehåller sheasmör eller avokado-olja.
 
Massera mera
Din hårbotten är täckt med smuts, rester från stylingprodukter och döda hudceller – vilket kan göra det svårt för hårstråna att växa fram. Därför är det bra att ge hårbotten en riktig massage medan du schamponerar det i duschen. Dessutom sätter massagen fart på hårsäckarna och ökar blodtillförseln vilket ökar hårväxten ytterligare.
 
Skydda mot slitage
Att stylingverktyg som hårfön, lock-tång och plattång sliter på håret kommer knappast som någon överraskning. Se därför till att alltid använda en värmeskyddande produkt. Låt gärna håret vila ett par dagar i veckan och sätt upp det.
 
Toppa regelbundet
Att klippa håret får det knappast att växa snabbare. Men regelbunden toppning, var 6:e till 8:e vecka är att rekommendera, gör att håret håller sig friskt. Att vänta flera månader innebär så klart att håret hinner växa mer, men troligtvis får du kapa en stor bit av det eftersom topparna hunnit bli så slitna.

Stressa mindre
Stress påverkar inte bara din hälsa, det kan också ha effekt på ditt hår. När du är jäktad minskar nämligen tillförseln av näringsrikt blod till hårsäckarna, vilket gör att ditt hår mår sämre och också växer mindre.
xoxo sandra

Träning eller?


Nu sitter jag och hela familjen och spelar kinect sport och adventures haah så himla kul.. snart ska jag spela på mitt wii och spela just dance kommar ha så jäkla ont i kroppen imorgon det är typ som ett helt jumpa pass
xoxo sandra

-_-

Hej ledsen för dålig uppdatering idag har gjort/ varit typ överallt. Men jag bakade muffins idag som du kanske ser inte så dära super fina men det är juh insidan som räknas :-*
xoxo sandra

Gott & Blandat


look at movie


Svar på frågestunden

-blev lite ful men aja får duga...

planer....

planer för imorgon: skolan, dra hem till Nathalie och svara på frågestunden, åka till centrum och handla lite, hem och chilla lite med familjen. aa lite saker att göra vad ska ni göra något roligt?

Är så trött på allt & alla


Torsdag

Hej bloggen!
idag hade jag min lägnsta dag men det gick ganska snabbt tycker jag men det var säkert för att jag och natta hade lite kul haha ( du ee bäst), hade HKK och vi baka hönökaka tror jag och så drack vi varm choklad mums...
Har precis duschat och ätit ska börja plugga lite, har glosor tills imorgån hehe.
Btw ska hem till Nathalie imorgån och gör video inlägg (svara på frågorna) så det här är sista dagen DU kan fråga..
xo sandra

Sleep

God natt :-*
 
ska inte sova än om du tror de men ska läga mig i sängen och titta tv och kolla runt på mobilen bloggar mera imorgån puss

fråga

 
Ja ni läste rätt! nu kör jag frågestund kanske blir ett video inlägg om det blir några kommentarer så fråga på bara kram

...


Jag och min dag..

Hallå!! Idag hade vi ganska roligt i skolan hah Nathalie och jag skratade typ hela dagen aa men vi hade kul. Efter skolan var jag hos farmor och hälsade på och så gjorde hon pannkakor till mig sen åkte jag hem och nu måste jag plugga blää har massaor av glosor och grejer hehe. Hoppas ni haft en lyckad dag
xo sandra
 

..


-_-

Jag och Nathalie ska ha en godis fri månad och vi börjar med det i Februari, så vi ska äta lite nyttigare hah kommer att bli svårt älskar godis <3( Lite insperatin till maten)

Things i want!


Tisdag

Hej! idag hade vi en vanlig skoldag som alla andra peoples... känner mig seg, trött idag blää hoppas man är på lite bättre humör imorgån...
jag vet inte vad jag ska blogga om längre har ni tips så kan ni juh vara gulliga och kommentera
puss

just girly things


..


Zzzz

God natt är ass trött var uppe tidigt idag.. ja de är bara att gå upp 07.10 har sovmorgon så de är skönt... puss :-*





"let her go"


kan du gissa låten?




SÖNDAG

Hej hopp! I dag vaknade jag ganska tidigt men jag låg kvar i sängen och tittade på några serier på min padda, käka frulle ducshade sen åkte jag hem till pappaoch så var vi hos min farmor en stund. Blää imorgån är det skola igen fast jag tror att vi har sovmorgon hah lite nice. Nu ska jag packa väskan, dunka musik haha. Hoppas att ni har haft en bra vecka..
Puss
 

Kladdkaka

Jag bakade en kladdkaka igår kväll blev super god och super fin tycker jag, men det blir godast med grädde hihi
pöss

Dagens outfit


GOD MORGÅN

Hej people! Vaknade för en stund sedan, har precis fixat mig .har typ inga planer för idag ska bara följa med till ica maxi snart. någon som vill träffas?

såhär fin /ful morgån bild haha




Fredag

Hej! Jag hade en kort dag idag så nice.Efter skolan åkte jag hem till Nathalie och bakade kladdkaka och tittade på filmer aa bara chillade lite hehe.



Godnatt

Tänkte bara säga god natt till mina fina blogg läsare. Imorgån är det fredag YEH!!!






Mange & De vet du


?

Hallå hallå!! har precis kommit hem efter skolan hade min längsta dag idag blä men tiden gick ganska fort ändå. Är så jäkla hungrig så nu blir det mellis plättar med grädde och jordgubbs sylt mums... uppdaterar senare puss

dålig bild men aja...





Jan. 09, 2013

Hej! Idag hade vi en vanlig skoldag som alla andra är trött men inte så trött som jag var i tisdags. Efter skolan åkte jag förbi pappa och fixade i Chillis bur (min hamster) sen körde pappa hem mig till mamma och nu ligger jag på soffan och äter godis ha ha ha var så söt sugen, ska käka mat snart sen plugg lite spanska :P blää.. efter de ska ja duscha. Hur var eran dag mycket läxor? puss&kram



Dagens outfit


Tisdag


hej svejs! Idag är det tisdag och första skoldagen på det här året. Det var ju inte lätt att gå upp klockan 06.00 på morgonen när klockan ringde,det var en seg dag idag.

Efter skolan följde jag med min kompis Nathalie in till stan för hon ville till Hollister en snabbis.
Nu ligger jag i sängen med typ tusen filtar och tittar tv hoppas man inte blir sjuk nu puss (dagens outfit i nästa inlägg)

Gammal bild







New in

Var ju i centrum idag igen hittade typ inget men ett halsband hittade jag..


Dagens outfit


Sena julklappar

Fick lite julklappar av Nathalie idag super fina tack bestis festis titta hennes blogg www.granatoo.blogg.se


Centrum igen

Hej finisar just nu sitter jag hemma hos Nathalie och tittar tv och hon fixar håret typ..Vi ska dra till centrum nu och shoppa IGEN kul kul. Nu tvingar natta mig att dricka cola haha bloggar när jag kommer hem igen kram


Blää..

Hallåj! Det blev lite shopping i centrum ha ha... Blev ingen träff med Natta idag får se vad som händer imorgon sista dan som man är ledig.. Nu ska jag nog gå och krypa ner framför tven och titta film och kanske kika lite i tidningar puss


New in

Fit me: kicks 129
Tröja: gina 149
Byxa: hm 79
Tidning: 39


hallå!

God morgon! Ska dra till centrum och se om jag hittar något roligt till mig själv sen ska jag till min mormor och lämna aftonbladet, senare på kvällen ska ja kanske ut och träffa Natta och hennes kille :) vad ska ni göra idag?

Osminkad brud...


Dagens outfit

 

Tröja: Gina 99 kr
Byxa:hm 99 kr
Ringar:?


Hollister!!


5 hud tips!

  •  Rengör mobilen-Allt som är nära ansiktet ska hållas rent för att undvika att trigga akne eller infektera småsår. På telefonen samlas det oerhörda mängder bakterier som fastnar på din kind. 
  • Drick vatten-Du behöver inte hälla i dig liter men se till att du inte är uttorkad då det även torkar ut din hy. Vatten är alltid att föredra framför annan dryck och kranvatten är fräscht, nyttigt och miljövänligt. Tänk sex till åtta glas vatten om dagen!
  • Sov med en extra kudde-Slipp svullna och puffiga ögon på morgonen genom att enkelt justera ditt sovläge. Bulla upp med några extra kuddar så att du sover med huvudet i ett högre läge. Det minskar vätskeansamlingar runt ögonen.
  • Ge dig själv en massage-Att massera ansiktet kan pigga upp trött och grå hud. Ansiktsmassage är stort i Asien och många japanskor hävdar att det är hemligheten bakom deras porslinshy. Knåda lagom hårt, arbeta igenom hela ansiktet med fingertoppar och knogar. Det ökade blodflödet gör huden pigg och rosig. 
  •  Växla temperatur-Växla mellan varmt och kallt vatten i duschen det sätter igång blodcirkulationen och din hud får en fräsch lyster. 

Dumma rubrik

Haloj kompizzar! Har precis badat vaknade typ runt 12 och låg i sängen och tittade på tv till 2 haha. Idag händer det inte mycket kanske sätter på en film och käka lite melon med min fina katt ZIngo. Vad gör ni idag då något spännande? Har tråk så kika mig S_A_N_D_R_A så ee du snäll ;)


Dagens outfit!


Tröja:hm 199 kr
Byxa:hm 99 kr
Ring:cubus 99 kr

 

Mums...


yes you are


I hennes skor

Nu blir det lite film och mys i sängen och äta lite kina puffar och dricka cola have a nice friday!

Instagram Moments


Gallerian

Woho var på hollister idag sjukt mycket folk så det blev bara en tröja idag, och kön var typ enorm Haha


At work!

Hej! Idag var jag uppe med tuppen klockan 05.00 skulle följa med mamma till jobbet i barkarby hon jobbar typ som elektronikmontör mycket spännande jobb måste jag säga har lärt mig mycket :) fick jobba lite oxå haha.. Hur var eran dag då? Jag är faktiskt stolt har byggt några av dessa med mamma..


födelsedag fast inte min!

Hej eller godmorgon! idag fyller min lilla syster 5 år, och nu sitter vi och väntar på att släkt och vänner ska komma så vi kan börja äta tårta som blir min frukost.

Bjuder på ful bild


Tråk inlägg...

Hej! Jag har inte bloggat på ett tag för att jag inte har haft så mycket lust och för att datan är lite cp men de är fixat nu :) Idag har jag och familjen varit på ica maxi (roligt att veta va?) och handlat tårta och kakor för att min lilla syster fyller 5 år imårgon och ska ha ett litet kalas. Btw köpte jag en bok på Ica för en billig peng ska börja läsa och se om den är bra eller så ska jag läsa på min surfplatta som jag oxå har köpt för någon dag sen, tråkigt inlägg märker jag nu men lovar att jag ska börja blogga igen.
xo sandra <3

Gott&Blandat