Inspo


Tisdag

Hej svejs! 
inget speciellt har hänt i skolan idag vanlig tisdag.. Efter skolan åkte jag och en kompis till centrum och tittade lite i affärer och jag hittade en  super fin bikini (glad)! 
Imorgon ska min klass till stan och spela mini golf och äta glass haha hoppas på vädret bara.
Idag är det 1 vecka kvar tills jag åker till Turkiet happy :D

New in

Gina tricot
super nöjd med min nya bikini som jag ska ha med till Turkiet ;)

breakfast


Gossip time


26 maj

Morsdag <3

Hej på er! Glöm inte att det är morsdag idag ;) Jag  gick upp ganska tidigt för att baka lite fika och det blev pizza bullar super goda blev dom, jag hade också köpt en fin present till mamma som hon tyckte om! 

Lördag

 
Min lördag
Hej! Vilken härlig lördag det är idag! Solen skinner och det är varmt.. Jag har solat lite idag sen gick jag en promenad och pratade med min kusin om allt möjligt, ätit massor med gott och nu ska jag gå och titta tv och äta lite mera glass.

Inspo


Fredag

Hej! Sorry för dålig bloggning men har inte haft tid eller lust, mycket som har hänt osv...
Det var en vanlig dag i skolan, jag och mina kompisar håller på att göra en film som är klar nu  ska bara redigera den i data så det har vi mest gjort i skolan idag. 
 
Efter skolan var jag och handlade en present till mamma, det är ju morsdag på söndag, älskar att köpa presenter till andra ;)

Turkiet

Idag är det exakt 2 veckor tills jag ska åka till Turkiet och gissa vem som längtar? Haha Jag ska vara där en vecka och kommer hem dagen då det är skolavslutning (perfekt)

Tisdag

Lite mera mmm i livet ;)

Hej tisdag idag! det har varit som en helt vanlig tisdag i skolan fast med huvudvärk hela dagen och varit jätte trött ... 
Nu blir det några avsnitt av gossip girl och kexchoklad mums! Sen hoppa in i duschen och plugga resten av dagen. 

Dagens outfit

Fotograf: Nathalie Granato (http://nathalieesliv.blogg.se)
Xoxo Sandra

Bikini from H&M

Xoxo Sandra

Summer outfits

Xoxo sandra

Lördag

Gossip girl and candy! 
Hej! Idag har jag sovit länge,tittat på gossip girl
,och ätit godis hela dan hihi! Vädret har inte heler varit något vidare så gossip girl har rullat på min tv hela dan. Inget speciellt har hänt idag bara en vanlig lördag.. 
Xoxo sandra

New in

 
from H&M 199 kr
Hittade min skolavslutnings klänning, så himla nöjd med den :D
Xoxo sandra

Torsdag

Jag har bildbrist!!
Hej på er! Ledsen för att jag inte bloggar så super bra denna vecka men har haft massor av uppgifter/läxor från skolan osv... 
Jag fick paketet med mina saker från H&M idag riktigt nöjd :)
kvällen fortsätter väl med flera avsnitt av Gossip girl (jag fick en box igår med nästan alla avsnitt!)
Xoxo sandra

New in

Top från H&M // skor från H&M

maxiklänningar

 
Maxiklänningar är så snygga! Jag hittade några på H&M som jag skulle vilja ha till sommaren. Min favorit är kläning 1 vilken är eran favorit här?
 Xoxo Sandra

Hockey

Hej svejs !
Idag hade jag bara 1 lektionen sen åkte hela skolan till Globen för att titta på en hockey match. Vi var där en stund innan det började så jag och mina kompisar gick runt i affärer och testade grejer osv haha kul hade vi! Sen gick vi och tittade på matchen, det var faktiskt väldigt roligt jag har aldrig varit på en hockey match haha aa men någon gång måste det vara den första ;)
här kommer lite bilder från idag
Xoxo Sandra

Gårdagens outfit


Inspo

xoxo sandra

Godmorgon

min frukost
Godmorgon alla fina! 
Jag är ledsen för att jag inte har uppdaterar så mycket men det har varit svårt att göra det i Göteborg för att mitt nätverk har inte funkat så bra osv.. Men nu är jag hemma och har haft det super mysigt! vet inte vad Jag hittar på idag men ska nog packa upp mina väskor och bara vara haha;) 
Xoxo Sandra

Liseberg

Godmorgon! Nu sitter jag och mina 3 kusiner i husbilen påväg till Göteborg, men vi har typ 5-6 timmar kvar tills vi är framme. Vi har ätit frukost precis och nu sitter vi och lyssnar på Justin biebers skiva ;) 
jag ska försöka att uppdatera men det kommer nog bli mot kvällen, vi ska typ till Lisebergs camping nu sen får vi se när vi är framme och när vi ska in på Liseberg och åka karuseller men bilder kommer sen också!
xoxo sandra

Push Play

xoxo sandra

New in

Från In och finn

Dagens outfit

Dagens outfit// Face look
 
Jeans jackan kom fram idag + solglassögonen! 
riktigt härligt väder och varmt :)
Xoxo sandra

SUN-DAY

Vår blommor, härligt väder och massa glass!
Vilken härlig dag! Idag har jag varit ute och solat ett tag och ätit massor av glass och bara njutit av det härliga maj vädret! Jag ser verkligen fram emot den nya veckan som kommer då vi är lediga på torsdag och fredag och jag ska till Liseberg med min kusiner (LÄNGTAR)!! 
Xoxo Sandra

Marabou

Har ni sett dom här i affärerna?
 
Jag var ju och handlade igår och tänkte varför inte vinna en guld biljett till deras choklad fabrik är väl inte fel... Jag tänkte direkt på Kalles choklad fabrik (filmen) hahaha! Jag har inte öppnat den än, jag kommer bara bli besviken för att det inte ligger något där haha
xoxo sandra

Lördag

Hej! Idag har det inte hänt så mycket, har varit ute och handlat mys,mat och ett nytt hjul till min hamster. Jag kom precis hem från Coop Forum var och handlade 20 st glassar och 4 paket plättar mums haha, jag var där med Nathalie!
Kvällen fortsätter framför tven med massa mys..
Xoxo Sandra

Ur min garderob

Det här är mina 2 favorit klänningar som kommer att användas mycket i sommar+Turkiet, dom är sjukt sköna också!
(kläningarna är finare när dom sitter på!)
Xoxo sandra

Frukost

Så här ser min frukost ut idag!

Smile

Smile I am back ;)

Hej bloggen! Ledsen för att jag inte har uppdaterat men jag har helt enkelt inte haft så mycket tid för att blogga har pluggat och massor av projekt i skolan som måste bli klara osv.. Sen börjar jag bli sjuk tror jag har ont i hela kroppen+halsen, men det är fredag imorgon gud så skönt! 
Ps: Imorgon kommer det mera uppdatering promise you ;)

Xoxo sandra