Hatar rubriker

Hej!! Utvecklingssamtalet gick jätte bra :) och blev lite belönad med dricka och godis när vi vänta på bussen, och sen åka och sola med mamma Gud så härligt det var att ligga där och bli varm, jag fick faktiskt en liten rand fasta jag bara sola 10 minuter.Nu har jag precis duschat och ska äta min müsli med vanilj yoghurt och se på lite tve.. Puss&kram


Utvecklingssamtal

Nu sitter jag och mamma och väntar på våran tur att prata med lärarna..tur man har att 2 lärare inte är där, men ändå lite nervös 

xoxo sandra


5 bekännelser

Jag sover alltid med mobilen under kudden
 
Älskar ljudet när man dammsuger upp något
 
Jag hatar måndagar
 
Tycker fötter är äckligt (fotfobi...usch)
 
Älskar min familj / min bästa vän <3


 
 

my wishlist

wantis
 
wantis by sandra-1999 featuring zip bags
xoxo Sandra

Vilken söndag...

Det har Varit en toppen söndag idag! Vaknade ganska tidigt, åt lite frukost sen åkte jag och mamma till Centrum. Haha när vi kom ditt visste vi faktiskt inte att Anton skulle komma ditt och uppträda, men sen så förstod vi det och har typ väntat på han i 3 timmar... Det var så mycket folk och dom stod i affärerna så dom stängde de flesta affärerna. Men det var kul att se Anton live haha.. Nu är jag hos pappa ska sätta mig vid datorn nu lite sen ska jag hoppa in i duschen och packa skolväskan...

                                                                          Xoxo Sandra


Anton Ewald

Omg nu har jag äntligen sätt Anton live efter att man har väntat en evighet i centrum och trängts bland alla andra... som ni ser på bilden var det väldigt mycket folk men mera bakom oss oxå. Gud vad bra/ snygg han ee dör..

xoxo sandra


Inspo


Snö!!

Snö... Nej tack usch vill inte ha mer snö, jag tycker att vi har haft tillräckligt med vinter. Det var ju inte lite snö som kom igår och idag! Det som var så mycket vårkänslor typ föra veckan... Undra när vi får sommar då? Jag ska iaf till Turkiet om 77 dagar :D


Michael kors

Michael kors väskor... Och jag är typ helt kär i väskan, den blå är min favo även brun och svart. Det finns massor av olika färgen. Jag gick in på hans hemsida och titta på vad en sån väska kostar och det ligger på 278$ , ganska mycket pengar! Vilket är eran favo här?


Not my day to day

Hej svejs! Som rubriken lyder inte min dag idag kände jag sen jag vaknade upp imorse.. Så därför blev jag hemma idag. Har bara legat och vilat så matt i kroppen!

Senare ikväll ska jag och mamma till sjukhuset med vår Zingo... Han ska ta spruta idag. Och vi ska åka bussen med han, får se hur det går.


..


Subway med mami


Dagens outfit


Fredag


Fredag gud så skönt!! Idag skulle vi gå till kyrkan med skolan... Mitt intryck var typ haha va vad ska vi göra där igentligen (be) ??Nää så var det inte vi fick göra uppgifter med en liten grupp t.e.x att alla ska stå på mattan och vi ska vända på mattan men ingen får nudda golvet (vi klarade det), kul var det och vi ska gå ditt varanan fredag.. Nu är jag på väg till min mormor, när jag kommer hem ska jag sätta på en film och äta något gott!!
Ha en mysig fredag kramar...
 
 

 


...


Inspo

Xoxo sandra


Dagen

Halloj bloggen! Idag hade vi tydligen halv studiedag för dom andra 7:Orna har utvecklings samtal.. När vi hade slutat åkte jag och Nathalie till Grizzly zoo och köpte lite saker till Chili! Sen åkte jag hem. Tror att vi ska till min farmor idag och hälsa på :)

83 dagar kvar tills jag åker till Turkiet glad tjej!!


Äntligen...

    Nu har mamma bokat en resa till Turkiet äntligen! Är super glad jag har bara varit utomlands 2 gånger..Vi åker någ i juni inann skolan har slutat.Nu har man något att se framemot och längta till..
 
Några bilder från hotellet
xoxo sandra
 

..


Dagen

Hola amigos! Trött som vanligt men dagen gick ganska snabbt :) Nu sitter jag och Julia och spelar på familjens nya IPad happy face..  

Xoxo Sandra


Summer inspo

Gud jag längtar så mycket till sommaren nu..


Söndag

Hej! Söndag idag och tänkte åka förbi centrum en sväng måste handla lite saker till min hamster. Sen ska jag hem till pappa! Usch skola imorgon hoppas dom 5 dagarna går snabbt.. Nu ska jag fixa mig lite och packa en väska till pappa. Xoxo Sandra


Melodifestivalen

Hola! Nu är jag och familjen bänkade framför tven och tittar melodifestivalen! Mycket spännande vem som vinner allt.. Vem tror ni vinner? Själv har jag ingen aning hur svenska folket röstar. puss


True shit!


Bullar!!

Hej! Nu är jag äntligen klar med mina bullar som blev jätte bra. Smariga och goda, receptet följde jag på vetemjöls paketet. Dock blev dom väldig stora haha dom fick inte plats i formarna. Go fika ikväll då ;)


Tränings inspo


Torsdag

Hola amigos! Idag hade jag lång skoldag men tiden gick väldigt snabbt ändå! Vi hade hemkunskap sista lektionen som gick jätte bra vi fick göra soppa och semlor super gott båda två! Jag och Nathalie fick faktiskt beröm för att vi tog hemkunskapen på ett seriöst sätt och att vi var ett bra team haha duktiga tjejer här ;)
Nu ligger jag i sängen och tittar tv och bara myser.. Det är fredag imorgon gud så skönt. Jag har faktiskt inga planer för i helgen. Xoxo sandra


...


Dagen

Hej! Imorse kom jag typ inte upp ur sängen och det var första gången jag snoozade haha, sen fick jag lite bråttom så jag kläde/fixade mig i panik för att inte missa bussen ;) I skolan var det chill fick gå tidigare från spanskan så det var nice :)

Var i Centrum och tog en fika med mamma innan vi skulle till Polisen och fixa nya pass till mig och mamma. Det gick bra men bilden blev ju sååå jäkla ful haha..
Har ni haft det bra?


Fika

Hola! Sitter och fikar med mami i centrum.. Vi ska snart gå och ta pass hos polisen hih kan uppdatera senare puss


Summer inspo


Måndag

Hola! Idag var det första dagen efter sportlovet.. Det var ju segt att gå upp imorse men vi hade sovmorgon :) Och så var det ganska chill på lektionerna idag.

Efter skolan gick jag och handlade lite gott hihihi,sen la jag mig på soffan och tittat tv;)