Måndag

 
Hej! 
Måndag idag och det betyder ny vecka med massor av prov och läxor USCH...
Idag har jag pluggat lite matte för att jag har prov imorgon, wish me luck ;)
Jadu det händer inte så mycket mera haha, gud vilket tråkigt inlägg.

Inspo.


In my goodiebag

 
Vita coco water (den var inte god)
Red bull
Handtvål
Värmeskydd till håret 
100kr rabbat på hårprodukter
Styleby tidning
 
Allt det här fick jag i min goodiebag, riktigt bra grejer! Alla saker låg i tygpåsen. 

Bilder från igår!

Alla bilder har inte jag tagit själv!

New in+dagens

Blus Lager 157 // Byxor Lager 157

Det här shoppade jag igår på eventet och är riktigt nöjd med både blusen och byxorna. 

Event

Lite random bilder från idag...
 
Nu är jag hemma från eventet, det var hur bra som helst! Jag köpte 2 saker är sjukt nöjd, vi fick gratis dricka och typ små mini pizzor haha, sen var en dj där och spelade musik. Jag träffade också Andrea, alla kände ju igen henne men ingen vågade gå fram till henne men jag och natta frågade om vi fick ta bild med henne, åh så fin och snäll hon är! 
 
bilder kommer upp imorgon från eventet! Jag är grymt trött nu. Jag fick också en goodiebag ni får se imorgon vad som var i den.

.

 

Svar på kommentar

Snygg tröja! Måste bara fråga är läppbalsamet bra/värt pengarna? Funderar nämlingen på att köpa det :)
 
 
Jag älskar verkligen eos läppbalsam. Den återfuktar bra på läpparna blir inte alls kladdig, luktar riktigt gott plus att den smakar gott ;) 
Tycker verkligen att du ska köpa den, nästan ett måste i handväskan nu på hösten kram! :)

Tisdag.

 
 
Hej bloggen! 
Idag har jag haft det väldigt lungt i skolan, slutade också väldigt tidig sååå skönt. 
 
Efter skolan åkte jag och Nathalie till Lager 157 och provade lite kläder och var i andra affärer och tittade runt.. Haha sen åkte vi hemma till mig och hade det roligt (kaos). Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det här inlägget blev tråkigt! 
 
2 dagar kvar nu till evntet/shoppingkvällen, gud vad jag har längtat kommar blir så kul ;)

veckans blogg.

Roligt att några var med iallfall, men nästa gång hoppas jag på att lite flera som är med och tävlar ;)
Här under är vinnarna av veckans blogg, in och titta på deras bloggar kanske är det din blogg!
 
Vinnare 1
 
Vinnare 2
 
Vinnare 3

Inspo.

Bilder från we heart it

Monday.

Hej..
Min dag startade inte så bra, för att mitt tåg var försenad i 30 min då jag fick ta några bussar osv för att komma till skolan haha aja jag han till skolan som tur var + att det var svin kalt ! 
 
Jag hade skolfoto idag vilket gick bra tror jag, porträtt bilderna blev väl så där haha, men man blir ju aldrig nöjd med dom bilderna! 
 
Nu ska jag ta något varmt att dricka, surfa lite i mobilen och mysa i soffan. Ni får ha det bra puss

just ordered

Woho nu har bästa mamma prenumererat på Glossybox åt mig! Jag valde den på 6 månader då jag får 6 boxar för 699 kr och min första box blir Oktober boxen.
Nu får det gärna bli oktober tycker jag ;)

Söndag.

Åh gud vart tog helgen vägen? haha redan söndag!
 
 
Idag blir det att plugga spanska för att vi har något prov/förhör på tisdag. Sen blir det lite hemma spa med ansiktsmask, hårinpackning osv. Ungefär så ser min dag ut. 
 
Känner att jag börjar bli sjuk, får verkligen inte bli sjuk nu. Det är så mycket denna vecka haha, bland annat skolfoto, event och något sim test i skolan! 

Wanted



New in

Stickad tröja från Gina Tricot 149kr
 
Lip balm eos från Kicks 89kr
 

Så blir din höst bäst

 
 
Hemma Spa/Ta hand om dig själv: Ta ett varmt bad, med massor av badskum och tända ljus. Använda dig av ansiktsmasker som man inte gör allt för ofta, måla naglarna, raka benen, använda bra hårprodukter.
Shopping av höstkläder:  Shoppa nya höstkläder, alla dessa mysiga stickade tröjorna och dom perfekta höstskorna. Visst blir man glad av att shoppa!  
Mysiga hemmakvällar:  Om man inte orkar ta sig ut i det kalla/blåsiga vädret, kan man ju alltid vara hemma och mysa till det lite extra med bra filmer eller serier och massa godis! 
Träning: Det låter ju inte så dumt att träna på hösten, träning är ju alltid bra och att vara i form till våren/sommaren är ju inte heller så fel ;)
  

Veckans blogg

 
 
Det du behöver göra för att vara med och tävla om att bli veckans blogg är att du ska kommentera att du är med och självklart fylla i vad din blogg heter! 
 
Jag kommer välja ut 2-3 bloggar, och jag utser vinnarna nästa vecka.
 
(Eran blogg blir länkad i min blogg)
LYCKA TILL! 

iOS 7.0

 
 Så nu har även jag uppdaterat min mobil till iOS 7. Vissa är inte alls nöjda och säger att det är lik andra mobiler osv, men jag är riktigt nöjd känns lite som att ha en nu mobil! Dock tog det lite tid att ladda ner den, för mig tog det 1 timme.
Har ni uppdaterat eran iPhone, i såfall vad tycker ni bra/dåligt?

Höst.

 

Torsdag

Godmorgon! 
Dagen startar med att jag har försovit mig typ en halvtimme, så jag hade väldigt bortom till tåget haha aja jag han med tåget iallafall, men frukost han jag inte med så de blev en cola på presbyrån.
Det är så mysigt med regn tycker jag, bara ett par vatten tåliga skor! Den här tiden på året är så mysig det är inte för kallt och inte för varmt, man kan ha så mysiga tröjor, varm
choklad och massor av filmer så blir hösten riktigt bra! 
Nu har jag lektion vi hörs lite senare ;)

Fyndiq.se

Dödskallesjal HÄR// Hörlurar HÄR// VS body minst HÄR// VS bodylotien HÄR
 
Jag hade beställt lite saker från fyndiq.se och nu har allt kommit hem, och jag är verkligen super nöjd med allt. Det är en riktigt bra sida där du kan beställa allt möjligt till väldigt bra priser ;)
 
Dock är inte hörlurarna så bra för att ljudet brusar lite och man hör ganska mycket ut när man lyssnar musik; men dom är fina iallafall;)
 
 

Länkbyte

www.nattstad.se/nathaliegranato
 
Jag kör på ett länkbyte idag då! 
Tycker ni ska in och titta på bästis festis blogg, där ni får läsa om hennes vardag, mode och lite ridning;) In och titta nu HÄÄR!!!!

Event

gå in på andreahedenstedt.se för att anmäla dig!

Jag har precis anmält mig och bästa vän till ett litet event i port73 i den nya affären Lager157(den ända i Stockholm). Där kommer det vara några bloggare, mat, dryck och såklar bra erbjudande på deras kläder! 
kanske ses vi där ;)

Dagens

Jeans- Gina Tricot // Tröja- Gina Tricot 
(sorry för dålig bildkvalitet...)

Summertime Sadness


Primeboots

primeboots// 3595kr 

Dom här skorna är ju hur snygga som helst, dock är dom lite dyra skulle jag tycka. Men dom passar nästan med allt, riktigt snygga höstskor!

Ett tag sen...

Hej bloggen! 
Det var ett tag sen jag skrev, men har kikat in lite på bloggen och jag har sett att det ganska många som fortfarande är inne på min blogg och tittar, super kul. Men jag vet inte om jag ska fortsätta blogga. Eftersom det är väldigt mycket i skolan osv, men tänkt att uppdatera lite då och då denna vecka;)