Måndag+klassens dag

Hej idag har vi haft klassens dag och vi hade valt att spela Laserdome och äta donken. Det var så jäkla kul att spela töntigt.. (jag vet) Efter att vi hade varit i stan åkte jag och Nathalie till haninge centrum och tittade på julklappar som jag ska köpa någon dag ,sen åkte vi ner till Grizzly Zoo och där handlade jag en typ höhållare och lite godis till min hamster Chilli :) och nu tittar jag på julkalendern med min lilla syster. Har haft en bra dag :) Hur var eran dag? 

Svar på frågestunden!

                 Frågor
Vart är du upp vuxen nån stans?

Och hur gammal är du?
 
Vilken blogg tycker du är bra?


 
 
                    Svar
 
Jag är upp vuxen i stockholm.
 
Jag är 13 år.
 
Oj många bloggar är bra peacegirlz är väl bra ;)
xo sandra

Fin rubrik...

coll
xo sandra

Fredagens låt!!

Ni kanske vet vem Zara Larsson är? Hon var med i Talang 2010 tror jag och nu ska hon släppa en platta som kommer ut 2013 titta hennes blog oxå... www.zarish.blogg.se
Sjukt bra röst ...

Fredagens outfit!

En fin fredags outfit som passar både i skolan eller om man ska iväg på fest
Jeans-ginatricot 299 kr
Topp- ginatricot 399 kr
Blus- cubus 299 kr
mask- ginatricot 129 kr
xo sandra

Pyjamas fredag!

Shorts- ginatricot 99 kr
Ballerina slippers-ginatricot 99 kr
Linnen- ginatricot 99 kr
Byxor- ginatricot 149 kr
xo sandra
 

Lucia!

                         
Hej! idag är det den 13:de december och det betyder att det är Lucia. Iadg fick vi gröt och pepparkakor till lunch i skolan var helt okej att äta. Sen har jag varit på min lillasysters lucia tåg haha så gulliga små pepparkaksgubbar/gummor, tomtar och lucior, dom hade en uppvisning ute där dom sjöng och så bjöd dagiset på glogg och pepparkakor som barnen hade gjort, men det var väldigt kallt stog där och hoppades på att det var sista låten sen sprang jag hem och kröpp ner i soffan med en gosig filt. Hur var eran Lucia?
xo sandra
 

Godmorgon!!

Godmorgon! idag börjar jag 9 så jag gick hem till Nathalie och chillar lite och tittar på tv haha. Vi ska gå till bussen snart så fort hon har sminka/ fixat håret klart
xo sandra 

Frågestund..

Hej sweeties! Tack ännu än gång för att ni följer min blogg. Tänkte jag skulle köra frågestund, jag svarar på alla era frågor så skriv någon kommentar nu!  
xo sandra

Yes it is!

xo sandra

Torsdagens...

 
Byxor- ginatricot 199 kr
Linne-ginatricot 99 kr 
Bandeau- ginatricot 49 kr
Läppglans- ginatricot 29 kr
Mascara- ginatricot 59 kr
Armband- ginatricot19 kr

Shit i love


xo sandra

12.12.12

xo sandra

Ditt egna mini spa!

Badkudde-the body shop 149 kr
Badolja-The body shop 175 kr
Sunsilk hårinpackning- sunsilk 40 kr
Dive fine silk- dove 32 kr
Tvättsvamp-Lindex 19 kr
Nagelfil- Gina tricot 29/ 4 pack
Bodyscrub-Kiks 69 kr
Blockljus- Indiska 59 kr
xo sandra

En fin rubrik..

Hej hopp kaffekopp! idag hade jag 1 lektion eller inte lektion kan man kalla det vi hade bara prov i 10 min sen skulle vi åka till torvalla och göra sim test fast jag får inte bada för att jag har tagit navelpiercing för 3 veckor sen och man får inte bada i klår då :PJag slutade typ 11.30  så jäkla skönt haha, Jag natta och filip var i centrum och fjantade oss haha provade kläder, smink och så var vi och spelade lite på game stopp haha kul hade vi i allafall. Men nu är jag hemma ska typ städa mitt rum och sen hoppa in i duschen. 
xo sandra

Lips!

xo sandra
 

Inspiration!

XO SANDRA

Tisdagens&Onsdagen outfits

 

Tisdagens: Tröja 399, Byxor 299, armband 149, halsduk 149, mössa 79
Onsdagens: Kofta199, Byxa 199
Varma, snygga och härliga outfits finns på Cubus.se
xo sandra

 


En bra tisdag

Bjuder på en hemsk bild...
Hej tack för alla som följer min blogg! idag hade jag typ en hellt vanlig skol dag, jag hade teater idag i skolan som ska visas upp den 19 snart aa men jag ska spela en kille sjukt pinsamt men roligt haha. Efter skolan var jag hos min kompis Nathalie och tittade på film "hip hip horra" tror jag att den hette, och så åt vi chips och godis (tjockisar). Men jag ska plugga so nu suger, blä fuck school....
xo sandra

Hår tips!

  • Fläta håret-genom att sova med flätat hår trasslar det inte ihop sig och du slipper slita med hårborsten varje morgon. Dessutom skyddar det dina strån från att vika sig när du lägger dig på kudden.
  • Sätt inte upp håret likadant varje dag-Om du sätter upp håret med en snodd varje dag på exakt samma ställe kommer snodden efter ett tag att börja skava på ditt hår, och slita onödigt mycket på det. Försök att variera dig genom höga eller låga tofsar om du gillar uppsatt hår.
  • Har du torra toppar-Inpackning är det bästa tipset jag har till er.  Har du ingen hemma kan du enkelt göra den själv genom att blanda olivolja och äggula,som stärker håret och ger massor av glans. krama in i topparna precis som en vanlig inpackning, låt verka cirka 15 min.
  • Borsta inte håret när det är blött- Behandla håret så skonsamt som möjligt det är bättre att använda fingrarna och reda ut de grövsta tovorna. Låt sedan håret lufttorka och när det är torrt kan du använda borsten för att få ut det sista trasslet .
  • Tipsar oxå om en bra olja som gör håret mera lent och mjukt, den har en bra konsistens som är lite mera seg och därför lättare att dosera den heter Oil Treatment Amika och kostar 329:- lite dyr men den funkar verkligen.
xo sandra

Måndagens...

Tröja 129, Byxa 199, armband 79, converse 799
kläderna finns på gina och skorna på stadium
xo sandra

Måndag Bitches...

 

Hej på er! Idag var det en vanlig skoldag. Jag åt frulle i skolan idag med min kompis Nathalie. jag slutade 14.35 idag blää...Och idag fick vi reda på att vi ska ha typ  något sim test och jag får inte bada för att jag har tagit en navelpiercing för 3 veckor sen och man får inte bada med den på typ 6 månader så jag får väll sitta och titta på alla snygga killar som badar istället hahah.Nu sitter jag och pratar i telefon med min kusin Alice, titta på hennes och hennes kompisars blogg www.peacegirlz.blogg.se jag ska typ plugga snart till matten och so. Vad vill ni läsa på min blogg kommentera!!!
xo sandra
 

Fina peplumtoppar under 400 kronor!!

 

Peplumtoppen hänger med ett tag till och matchas bäst med statement halsband och slitna jeans för en rockigare stil. Om du vill köra klassiskt så väljer du pennkjol och pumps. Peplumtoppen är också perfekt att matcha med söta skor och dina favoritjeans. En topp – många olika stilar!

xo sandra

 


Söndag

Hej! Jag ligger i soffan och chillar lite med mina myskläder. Jag väntar på Solsidan som kommer om en halv timme. Har prov imorgon och har inte tränat något haha aa hoppas det blir bra. Ska städa mitt rum ser ut som ett bomb nedslag. Ute faller snön ner vilket vinter land.. 
xo sandra

5 snabba skönhetstips!

  •  Skydda ditt hår
    Var noga med att skydda håret. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.
  • Torka håret på rätt sätt
    Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.
  • Bäst för känslig hy
    Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.
  • Längre naglar
    Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.
  • Tvätta alltid bort sminket innan du går och lägger dig det är en sak som jättemånga glömmer att göra. Tvättar man inte bort sminket innan man går och lägger sig så kan man få finar i ansiktet, inte så jätte fint så var noga med att tvätta bort sminket innan du lägger dig.
     xo sandra
     
     
     
     
     

 
 
 
 

Accessoarer

Nitar är snygga accessoarer både på kläder, väskor och smycken det tycker jag vad tycker ni?


Homework...

Åå jag hatar verkligen läxor speciellt när man måste plugga på en helg inte så roligt har so prov på måndag och matte prov på tisdag och en sen ska svenska uppgiften och engelska uppgiften in på månag. aja det är väl bara att plugga hella kvälen. Vad gör ni där hemma?
                                                                              xo sandra

Instagram..

                                        
                                     Följ mig på INSTAGRAM sandra_sweetie så kanske jag följer dig oxå ;)
                                                                                            xo sandra

Love..

Varför är kärlek så komplicerat egentligen. Knyt skosnöret ordentligt så man inte faller för någon annan....                                               xo sandra
 

Let it snow.....

                                                                             xo sandra

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.