Tips&råd till hur du kan tänka inom träningen

Tänkte att lite hjälp på vägen alla ni som vill vara fina till sommaren osv...
 
Inse att du måste planera och arrangera om i ditt liv.Det finns alltid tid till att träna, man måste bara planera rätt.Det kan vara svårt i början men man gör det till en vana med tidens gång! 
 
När du börjar att träna ska du inte köra på allt du kan/orkar. Det är bättre att börja med ett par gånger i veckan för att låta kroppen vänja sig vid omställningen, och sedan köra på lite för varje gång! om du börjar med att köra på hårt så orkar man inte mera och man lägger av...
 
För att motivera sig själv är det bra att ha någon man ser upp till. Det kan vara en person eller bara en bild som gör dig motiverad. Något som får dig att kämpa lite extra!
 
När du börjar träna så kommer kroppen omvandla fett till muskler, muskler väger mer än fett därför kommer inte vågen ge det du ser i spegeln rättvisa. Så skippa vågen det gör dig bara besviken!
 
Du måste ha mycket tålamåd. En förändring sker inte över en natt, det kommer behövas blod,svett och tårar för att nå det mål du vill. Men ge inte upp tro på dig själv!
xoxo sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback