Valborg

Glad Valborg eller vad säger man?

Hej! Jag möte upp Nathalie vid halv 8, vi skulle titta på majbrasan. Det var väldigt mycket folk men vi tittade bara när dom tände brasan det blev så rökigt också och allt blåste på oss, sen gick vi gick och handlade sockervadd mums !! Har precis duschat nu haha luktade så mycket rök om mig. 
Var ni ute och tittade på majbrasan?
Xoxo sandra

Dagens outfit

 
(ber om ursäkt för dålig bild kvalite)
Xoxo sandra

Recept på muffins

Bakade dom här muffisarna precis (super goda du borde testa! )

Du behöver
2 ägg
2 dl socker
50 g smör
1 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver 
1 tsk vaniljsocker
Gör så här
  • Sätt på ugnen 200-225 grader  
  • Vispa ägg och socker
  • Smält smör i en liten kastrull och häll sedan i mjölken och låt det koka upp
  • Rör försiktigt ner den heta smörmjölken i äggsmeten
  • Sedan ska du hälla i mjölet som först blandats med bakpulver och vaniljsocker Rör ihop smeten och häll den i pappersformar
  • om man vill kan man lägga i bär godis eller strössel, men jag rekommenderar att ha i hallon!
  • Dom ska gräddas i nedre delen av ugnen i ca 10-12 min

Inspo

xoxo sandra

M.O.N.D.A.Y

 
Hej bloggisen! Idag startade jag dagen med en spring tur ute i skogen på idrotten, sjukt skön känsla efter att man har sprungit! Slutade runt halv 3 åkte hem sen åkte jag till Centrum köpte ett shampoo som ska hjälpa min hårbotten som är helt torr får se om det funkar, var även och bokade tid hos min frisör så ska klippa mig på nästa tisdag :D Sen har jag färgat mammas hår ( jag har aldrig färgat någons hår! Får väl se hur det ser ut hohoho) 
 
Nu ska jag gå och äta lite kakor och dricka saft och titta tv. Så skönt att vi är lediga på onsdag!
xoxo sandra

Dagens outfit


Make up time!!

Godmorgon! Har precis vaknat och ska fixa mig nu, jag har sovmorgon idag riktigt nice ;) Skönt att vakna upp och se att solen är framme! 
Xoxo sandra

Half of me

xoxo sandra

Söndag

Hej alla finna där ute! Idag är jag ganska trött, vaknade runt 9, käkade lite frukost hoppade in i duschen osv.. Sen ringde Nathalie och frågade om jag ville med till grizzly zoo affären,så hon kom hem till mig sen åkte vi ditt tillsammans. Jag köpte 2 gnagar pinnar med frön på och rollis party :) Jag ska packa skol väskan och bara mysa och titta tv idag känns som en sån dag idag ;)
xoxo sandra

I mitt badrumsskåp

 
Dove summer glow är som en vanlig hud lotion men man bygger upp en fin brun färg på huden och man blir inte fläckig av den, vilket är mycket vanligt bland dom andra produkterna! Tror den kostar runt 50-60kr 
xoxo sandra

New in

Kofta: Gina Tricot 49kr
Sminkväska: H&M 49 kr
Compact Powder: H&M 49kr
Dry shampoo: H&M 49kr
Xoxo Sandra
 
 

Inspo


Farst C

Hej! Det blev inte att ta det lugnt igår kväll haha.. Nathalie ringde mig och fråga om jag ville med till Farsta med hennes familj så jag hängde på där och det blev en lite shopping för mig.( kan visa sakerna när det är bättre ljus)

Xoxo sandra


FREDAG

Hej! Gud vad skönt det är att fredagen är här som man har längtat :) kom hem precis från skolan hade en kort dag idag! Var i Centrum efter skolan och köpte mig en dry shampoo kan vissa den senare i ett inlägg. Jag ska städa mitt rum köpa lite gott och mysa, jag känner mig lite små trött fortfarande i kroppen så det blir väl lite filmer ikväll.. Ha en mysig ferdag <3

xoxo sandra


Tipsar

Vill tipsa om denna hemsida! här kan du hitta allt från smycken, mobiltillbehör och smink osv... jag skulle vilja ha sminkborstarna och scarfen! Sidan heter -> http://uffessakerochting.se/ vad skulle du vilja ha från hemsidan?
xoxo sandra

Härlig Torsdag

Hej! Idag var jag väldigt trött i hela kroppen för att jag inte sovit så mycket inatt (kom ju hem sent inatt från konserten igår) Jag hade en lång skoldag idag vilket var lite jobbigt, men jag och min kompis gick ut på lunch rasten i det fina vädret och handlade godis+läsk mums... Jag har även ätit mjukglass för första gången på det här året som smakade super! 
 
Det blir väl en tidig kväll för mig idag men jag ska snart sätta mig framför tven och titta på Tonårsbossen på kanal 3!
xoxo sandra

Justin Bieber

Jag var på Justins konsert igår!! Jäklar vilket ös det var sjukt grymt.. Jag var där med bästa Alice som bjöd mig på en biljett som jag fick reda på när jag hade slutat skolan blev super glad. Det lite dåliga med hans konsert är att ha var sen det var lång tråkigt att bara vänta. Men aa jag vill tillbaka ditt så kul! Var ni där igår?


want in my kitchen

Så himla fint vill ha detta i mitt kök haha älskar juh att baka och fixa i köket! Det här står högt upp på min önskelista iallafall muffins maskinen, alla saker hittar ni på lagerhaus butikerna eller på deras hemsida ;)
xoxo sandra 

on my way to school

 
Godmorgon! Sitter på bussen nu och äter lite frukost från presbyrån mums... Känner mig glad idag trots det tråkiga vädret ute. 
xoxo sandra

VS

Älskar allt på bilden! Jag hoppas att VS butiken har öppnat i juni på Arlanda då jag ska ut och flyga.. Då måste man bara stana till och shoppa lite ;)
xoxo sandra

Monday

Bilden är tagen imorse när jag och Nathalie var ute och sprang på idrotten
 
Hej bloggisen! Dagen startade med sovmorgon riktigt skönt på en måndag då man kan vara lite seg på att komma upp ur sängen ;) Känner mig riktigt duktig jag är ute och springer på idrotts lektionen och så försöker jag när jag är hemma också, och det märks har ont i kroppen det värker på alla ställen.Dagen i skolan gick ovanligt snabbt idag .Efter skolan åkte jag till min farmor och käkade lite mat. Nu har jag bara suttit och pluggat på datorn och ska snart se på en stark resa- Morgan & Ola Conny haha men dom är ju så pinsamma ...
 
Tack till er som läser min blogg! statistiken har verkligen stigit uppåt :)
xoxo sandra

Inspo

Xoxo sandra

Söndag

Hallå!  Idag var man uppe med tuppen, jag käkade god frukost med mamma sen gick vi till Ica Maxi super fint väder ute dock blåser det lite men annars är det varmt! när jag kom hem satte jag mig ute på balkongen och åt hallon super mysigt! Nu ska jag bara  pack och orka mig hem till pappa och plugga och kanske blir det en spring tur ikväll ;)
xoxo sandra

I min väska

xoxo sandra

New in

Body butter
Ansiktsskrubb
2 Face mask

jag vet inte vad sakerna kostade styck men tillsammans blev det 12 kr haha super nöjd några av sakerna var på rea sen hade jag rabatt + medlemskort då det var 10% allt är från H&M!!


Fredag

Gud så skönt med helg! Hade en kort dag idag som vanligt på fredagar gjorde även min redovisning på svenskan, jag sa typ fel i början åå aja nu är det över!!

Just nu sitter jag på bussen på väg till min kära mormor sen ska jag till Centrum käka på Kina och köpa något på H&M för att jag har rabatt där! Puss bloggar lite senare ikväll...


Torsdag

Hej! Torsdag idag gud så skönt att det är fredag imorgon.. Känns som jag har massor av projekt i skolan att gör spela in filmer, göra egen musik, skriva massor av prov och komma på en egen dans... Jag har pluggat ett tag nu och kvällen ska spenderas framför tv:en kommer bra program men först blir det Tonårsbossen!

Imorgon ska jag göra lite ärenden sen shoppa något litet och senare äta Kina mat med mamma mys:) <3


Dagens outfit


Inspo


Ur min garderob

Jag har hittat mina sommar kläder och hittade dom här två typ byxdress kan vi kalla dom för dom sitter ihop! Dom passar verkligen till en varm sommar dag, man kan ha en fin jeans jacka till som passar perfekt till byxdressen... Den är köpt i Finland i en affär vid mitt sommarställe!!

(Tycker ni att jag ska fortsätta ha såna hära inlägg?)

xoxo sandra


Godmorgon

Godmorgon bloggen! Jag ska snart till skolan jag har sovmorgon på måndagar så skönt!! Men jag har precis packat väskan, vi har idrott och ska ut och springa sjukt taggad hoppas det blir bättre än igår haha...

Efter skolan ska jag förbi Centrum en sväng tänkte köpa ett nytt skal.


Top 5 spring jackets

Vårens snyggaste jackor!! och grönt är ju det mest populäraste just nu och så har vi de klassiska skinnjackan som också är super snygg.


Inspo


Söndag

Hola amigos!! Jag kom hem precis, jag har varit och joggat med Nathalie en sväng ner till sjön men det var mycket snö kvar där.. Men det är super fint/skönt väder ute, hoppas det blir så imorgon också då vi ska ut och springa hela klassen på idrotten

Nu har jag min nya mobil så glad nu blir det bättre blogginlägg hoppas jag! Puss


New in

converse 799// VS body mist 160


Fredag

H.A.P.P.Y IT'S FRIDAY
 
Hej svejs ;) Imorrse var jag super trött! Men jag han till presbyrån och köpte mig en pepsi max inann bussen kom så det var typ min frukost + en liten kik
.................
I skolan hade vi det bara chill på alla lektioner, på engelskan satt vi bara och tittade på youtube klipp haha sen fick vi sluta lite tidigare än 1 men jag var ju hemma typ 2 för att buss gick sönder vid brandbergen c det var en dörr som inte kunde stängas så vi satt där ett tag men sen rullade det på. Jag ska gå och mysa lite och njuta av fredagen ;)
xoxo sandra

...

Untitled #17
 
xoxo sandra

Torsdag


Hej! Jag har var ute och sprang en stund med mina nya skor,det var super skönt och jobbigt men jag körde på ändå ;)

Idag hade vi en lång dag men fick gå en halv timme tidigare från lektionen nice!! Jag är ledsen för jätte dålig bloggning men min mobil är trasig och väntar på min nya som jag hoppas kommer på posten imorgon, då blir det bättre inlägg och mera inlägg ;) puss

New in

Spring skor Stadium 299kr           Jeans gina tricot 299kr

xoxo sandra

 


Tisdag och trött

Bha9e15caae1qck_large
Men hej hopp! Imorrse försov jag mig lite granna inte så bra, men jag var så jäkla trött var vaken ganska länge igår för att jag inte kunde sova.. Ville inte gå upp när väkar klockan ringde usch var jobbigt det var...
............
Vi hade en ganska kort dag idag i skolan iallafall slutade klockan två! Jag har sutit och gjort läxor i typ i hundra timmar min hjärna sprängs snart! Haha nej men trött i hjärnan bara... Klar med läxorna och ska bara chilla,titta tv och lyssna på musik nu.
xoxo sandra

Tips

  • Om din concealer är slut eller inte har någon så finns det en lösning!- Dom flesta har en brunkräm och i korken eller locket så ligger det oftas lite kvar och det kan man ta och applicera som en concealer. För att det som legat i korken ett tag har tjocknat till sig lite!
  • Dry shampoo- Är ett tor shampoo som fungerar som en slags hår sprej och är perfekt när du t.e.x inte har tid att tvätta håret heltenkelt!
  • Har ditt nagellack blivit gammalt och segt så det inte går att måla med längre?- Då tar du nagellacksborttagning och häller det i nagelacket och skakar det lite så är det som nytt! (du kan även förvara dom i kylskåpet då dom håller längre)
xoxo sandra

PW

Pic_5154ae349606ee4677018de7_large
WOHO!! Var ute idag och gick med Jessika och farmor... Känner mig duktig, vi gick väldigt långt var ute cirka 1 timme. Mitt mål är att jag ska får bättre kondition och att jag ska börja springa minst 3 gånger i veckan men man måste ju ta det lite lugnt i början och sedan öka sakta men säkert, och även göra små övningar hemma!
xoxo sandra

Little things!

Details
 Små sakerna kan rädda din outfit! 
Har du basic kläder någon dag, då kan man piffa till det med en snygg klocka eller bara ett skärp till dina jeans byxor... En liten sak gör en stor skilnad
xoxo sandra
 

 

2 cool 4 School

Godmorgon! Ska gå om tio minuter till bussen.. Jaha då är det skola igen usch blä, hoppas vi inte får läxor idag bara!

Planer: efter skolan ska jag förbi mamma en sväng och hämta lite kläder hem till pappa. Sen ska jag,Jessika och min farmor ut på en PW haha det blir skoj ;)

xoxo sandra


Inspo


Wanted


True!

Tumblr_mkowgdjqfj1s43wljo1_500_large
xoxo sandra

she's not me

 
Riktigt bra låt! Började lyssna på den och jag sitter bara och ryser när man tänker på vad låten handlar om. Nu ligger den på min spellista och spelas 24/7 ;)
xoxo sandra

Ur min garderob

Jag fixade min garderob lite grana och hittade ett par chinos som jag helt glömmt bort, jag köpte dom på h&m förra sommaren då dom var för stora men nu passar dom, kul att hitta oväntade saker ibland :) Men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om dem. Jag gillar att de är lite annorlunda, men jag vet inte om jag tycker att jag passar i chinos direkt.

xoxo sandra 


Ralph Lauren

Äntligen har jag denna underbara parfym på min hylla. Ralph Lauren 2. Den luktar verkligen fräscht och sommar. Priset på de stora flaskan är runt 400-500kr men mamma köpte den till min när hon var på kryssning då den var billigare där de kostade ca 300kr på båten! ( tack mami )

xoxo sandra


Tisdag

Hola!! Tänkte berätta lite om min dag idag. Jag sov över hos Nathalie igår, och vi hade det super mysigt. Men idag var Nathalie och jag förbi min pappa och fixade lite i Chilis bur, sen åkte jag och Nathalie till Stan. Vi gick runt i Gallerian och hängde runt lite men det var så mycket folk överallt, får ju typ panik i affärer med mycket folk i och stå och trängas haha. Sen tog vi tåget hem och vi var jätte trötta osv så jag åkte hem och åt lite så nu har jag piggnar till lite, men ska städa mitt rum nu och senare se på lite tv och mys pysa lite ;)

xoxo sandra


Just girly things

   531654_475143059218613_951611557_n_large
   600298_475453402520912_620617659_n_large
488055_475468465852739_553276459_n_large315029_475523505847235_235738668_n_large
Tumblr_mk4mgakg8m1rim9u7o1_500_large
164663_522185157824240_1819620475_n_large
Tumblr_mkjjg33pbe1rmk57do1_500_large
xoxo sandra
 

VICTORIA'S SECRET

vs
 
vs by sandra-1999 featuring an ivory shirt

xoxo sandra

 

Dagens outfit


Q/A

 Vart tog du din navelpiercing? :)
 
Hej! jag tog min navelpiercing på en guld affär i Haninge centrum tror den heter golden fingers
(en jätte liten affär!) :) <3

New in

Tröja: 169kr New Yorker 

Väska:189kr New Yorker

Mask: 20kr styck H&M

Puder: 50kr H&M

Hårspännen: 25kr Kicks